N kanner til att vi brukar filosofera att anlanda in inom e affar ar den svara delen

N kanner til att vi brukar filosofera att anlanda in inom e affar ar den svara delen

men det befinner si det inte. Forsavitt n synnerligen vill tillverka nago delagare hittar du nago omsider. Saken dar svara delen befinner sig riktig att hitta e du faktiskt kopplar mot, en ni faktiskt kan villi nagon djupare grad. Odla, ifall ni kanner dej osaker pa ditt omstandighet, ta hand om det.

Det ar inte svar att sta darjamte en sam greppa sin labb, men ar det faktiskt en ni bryr dej forsavitt alternativ blott e saso du behover tata tomrummet? Detta befinner sig nagon betungande undran att forfragan dig allena, skada, grundlig ner, kanner til ni redan svaret. Det som kommer att finnas till tufft befinner sig att medge att saken dar narvarand personen icke befinner sig saken da som ar stav de. [Las hurdan man valjer riktigt gata nar n ar fortvivlad ino ett omstandighet]

Det befinner sig ej nagot som ar glatt att kommunicera om, skada det befinner si angelaget

Mig age daterat marklig killar enbart for att mig ville deltag nagon. Sannde jag synnerligen pa dom? Obetydligt, skada mig forsokte faktiskt upptacka takti att ansluta at dom. Sjalvklart age det aldrig fungerat. Hurs? I och med jag visste att de icke vart riktigt stav ja, oavsett hurdan briljant, lustig alternativ lacker dom vart.

Sjalv var fullkomligt inte saker gallande forhallandet, samt det tog ja en stun att okej sanningen. Skada nar sjalv gjorde det befriade sjalv undertecknad allena darfor att inse att jag icke behover datera en for att inte besta ensam.

1 Stanna och hora din tarm. Du visste ett fattning omedelbart att dom icke befinner si riktig forut dig. Grundlig ned, vi vet alla nar en ej age precis pro oss. Skada vi blir distraherade, gyckla tankarna at sidan sam fortga forward. Det befinner si ick nodvandigtvis nago skroplig grej, skada ni gar ej vidare kungen e arligt takti.

Det befinner si icke lindrig skad det befinner sig nodvandigt

Stanna samt grubbla kungen det. Va uppg din tarm? Ifall ni icke kanner de 100% sann, forsoker din tarm att skriva nagot. [Las fatta skillnaderna emella avslappnad lov samt verklig love]

2 koncentrera kungen dina kynnen. Du kanner de jag bast, odl n kanner till hurdan ditt temperament funkar samt allmant varfor och nar ni kanner dej frejdig, forbannad alternativt deprimerad. Eftersom ni inneha varit inom det har forhallandet ager du kant dig fryntlig? Bedrovad? Ombytlig? Ifall sa befinner si fallet, varfor? Det kan befinna utomordentliga skal mot varfor ni kanner pa dett sattet istallet for personen jag. Detta ar nagot n behover spana gallande. Men lyssna, n vet allareda svaret.

3 koppla att du kommer att innehav daliga dagar. Omedelbart begripe du att du kommer att beror negativa emotioner alltemellanat nar ni ar krin din partner. Du kommer att beror de misslynt, snope samt obekvama. Detta befinner si bara vanligt. Dessa emotione betyder inte nodvandigtvis att n behover sluta relationen eftersom do kan peka pa tveksamhet eller intimitetsproblem sasom du ager.

4 varenda sjalvmedveten nar n ar runt din kompanjo. Nopp, n behover icke karva sladden an. Fore n astadkommer nagot drastiskt, avvakt. Eftertradande passage n befinner si tillsammans din partner, forsok att existera mer sjalvmedveten.

Hurda kanner n dig nar du befinner si inom din partner? Tar do ut saken da ultimata sidan it dej alternativt verkar din negativa halsa blanka nar do befinner sig inom narheten? Kommer du tillsammans nagonting ino sitt leverne? Ni kanner til nar nagot kanns bra och nar nagot kanns inte bra, omedelbart behover n enkom kalkyler ut Varfor. [Las amna vi separation op? 17 indikator n befinner si hinside punkten utan atervando allaredan]

5 underbe vill ni hava? Ah ja, miljon dollarfragan vad vill ni ha? Det befinner sig inte sa enkel att respondera, alternativt hurda? Skada det befinner sig ett giltig sporja. Underbe vill ni ha fran forhallandet, samt va vill du tillverka fran din kompanjo?

Do anser ej forsavit lasare sa rakna med de inte att do vet va ni vill ha itu de dar. Din vacklande kan absolut lat orsaka kungen att n icke uttrycker dina behov villig en fason saso do begriper. Forsavit ni haller tigande, hurda kan dom assist dej?

6 befinner si dina behov uppfyllda? En allbekant fraga ifall tvehagsenhet befinner sig nar vara behov inte uppfylls. Nar mi anser behov anser sjalv vara primar behov, icke nagot angelaget for vart emotionella beskaffenhet. Det ha kan finnas till tillgivenhet, uppskattning, borgen, samfardse etc. Nar dessa behov ej uppfylls tvivlar vi gallande oss sjalva sam forhallandet.

Skriv ned dom don n behover sam korsa dom behov ni far. Snar kommer du att vara innestaende tillsamman en smavaxt eller resli forteckning slu behov sasom ej uppfylls. [Las 25 tvungen folja forhallningsregler forut lycka karlek]

7 Prata med din medspelare. Ingen vill hava dett samtalet. N tvungen bada sitta samt pladdra forsavit din osakerhet med forhallandet. De kan likasa finnas till osakra. Nu betyder det ick att ni kommer att bryta opp, skad ni kommer att kunna uppdaga halen i relationen samt testa verka med dem.

8 Ingen batalj. Det finns absolut inget behov utav att forfakta stav detta.Det befinner si inte deras inkorrekt att ni kanner dej diffus gallande forhallandet, i synnerhe om n icke har kommunicerat dina emotioner mot dom fordom. Nar du tala med din kompanjon, sitta ned dom samt kommunicera om dinkanslor. Begagnad “I” -forklaringarna och riktning dej borta fran att peka fingret kontra dem. Kom ihag att du forsoker fixa problemet, ick alstra nagon annan.

9 dra para ej det har langs. Det kommer naturligtvis att klocka pro de att grubbla pa dina behov, hur du mar, etc. skad n bo ej haffa manader for att foreta detta. Om ni kanner de diffus villig ditt affar, maste ni rakna ut hurs, samt inom kort antingen a) prov anordna det, alternativ b) avsluta det. Det finns ingen orsak att dra para din delagare tillsammans med dej ino manader samt manader medans ni mar op modet att tilltala de dar. Astadkomme det blott. [Las Hur kar bryter tillsammans nagon oavsett belagenhet]

10 avsluta op tillsammans dem ni behover ick prova lagning det alternativ ens kommunicera tillsammans din medspelare forsavit n icke vill. Forsavitt n kanner dig instabil gallande forhallandet samt att dom icke ar precis manniska forut dej, bryter n upp med de dar. Skad astadkommer det forhallandevis sa smaningom samt pa en artigt metod, forut ni befinner sig nago vuxen. Forsavit du ej vill tillverka nagon, visa dem flanera sa hastigt sasom genomforbar. Visa oss block spelen.

hustru australiska

Omedelbart nar n kanner till underbe n behover foreta nar du kanner dig otrygg kungen ditt proportion, befinner si det dags att gora nagot til ??det.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *